مخفی‌ کردن چت در واتساپ به طور پیش‌فرض، ممکن شد

با قابلیت جدید واتساپ پیام‌ های خود را در زمان معین به طور خودکار حذف کنید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ورج؛ واتساپ قابلیت جدیدی را به پلتفرم خود اضافه کرده که به کاربران این  امکان را می‌دهد تا پیام‌های خود را در زمان مشخص به طور خودکار حذف کنند. در همین راستا مدیرعامل واتساپ گفت: "برای استفاده از این قابلیت جدید کاربران  باید واتساپ خودشان را به روز کرده و سپس با رفتن به تنظیمات و فعال کردن قابلیت جدید، پیام‌های خود را به‌ طور خودکار حذف کنند. هنگامی که این ویژگی برای اولین بار در نوامبر سال گذشته راه اندازی شد، پیام کاربران فقط تا هفت روز ناپدید می‌شد. اما با ویژگی جدید کاربران می‌توانند پیام‌های خود را  تا  ۹۰ روز نگه داری و سپس حذف کنند."

قابلیت جدید واتساپ
مدیر عامل واتساپ همچنین گفت:" فعال کردن ویژگی پیام‌های ناپدید شده به‌طور پیش‌فرض بر چت‌های موجود تأثیری نخواهد داشت. هنگامی که یک چت انفرادی جدید را شروع می‌کنید، اعلانی ظاهر می‌شود که می‌گوید ویژگی پیام‌های ناپدید شده فعال است. کاربران می‌توانند تنظیمات را برای چت‌های فردی خاموش کنند.

اگرچه تنظیمات پیش‌فرض جدید روی چت‌های گروهی تأثیری نمی‌گذارد، واتساپ می‌گوید هنگام ایجاد گروه‌ها گزینه جدیدی اضافه کرده که به شما امکان می‌دهد ویژگی پیام‌های ناپدید شونده را فعال کنید.گفتنی است که ویژگی‌ جدید اکنون برای تمام سیستم عامل‌ها در دسترس هستند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر