اعلان عضویت مخاطبان در تلگرام را چگونه غیرفعال کنیم؟

آموزش این که چکار کنیم هنگام عضویت مخاطبین در تلگرام، هشدار دریافت نکنیم را در این گزارش بخوانید.

تلگرام یک پلتفرم مرجع برای برنامه‌های پیام‌رسانی فوری از جمله واتساپ است. این پلتفرم به کاربران اجازه می‌دهد پیام‌ها را حذف یا ویرایش کنند و فایل‌های پیوست بزرگ ارسال کنند. در ژوئن امسال، تلگرام سطح پریمیوم خود را با ویژگی‌های متعددی از جمله امکان پیوستن به ۱۰۰۰ کانال تلگرام و آپلود فایل‌ها تا سقف ۴ گیگابایت، راه‌اندازی کرد.

وقتی هر یک از مخاطبین شما به پلتفرم می‌پیوندند، برنامه اعلانی را ارسال می‌کند. در صورتی که این اعلان‌ها شما را اذیت می‌کنند، می‌توانید آن‌ها را خاموش کنید.

مراحل غیرفعال کردن اعلان عضویت مخاطب در تلگرام

مرحله ۱: برنامه تلگرام را باز کنید و به تنظیمات بروید
مرحله ۲: روی "اعلان‌ها و صدا‌ها (Notifications & Sounds) " ضربه بزنید
مرحله ۳: "هشدار عضویت مخاطب (Contact joined Telegram) " را در تب رویداد‌ها (Events) غیرفعال کنید

خاموش کردن دریافت اعلان ورود مخاطبین به تلگرام

این گزینه ارسال اعلان‌های عضویت مخاطبین در تلگرام را متوقف می‌کند، با این حال، نکته مهم اینجاست، وقتی مخاطبی به پلتفرم می‌پیوندد، تلگرام همچنان پیام‌های درون چت را ارسال می‌کند. به گفته توسعه دهندگان XDA، تلگرام تنظیماتی برای جلوگیری از هشدار‌های درون چت ندارد و به جز حذف دستی آن‌ها راهی وجود ندارد.


بیشتر بخوانید


پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۱
مگه تلگرام فیلتر نیست
آخرین اخبار
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر